I Became The Villain The Hero Is Obsessed With

I Became The Villain The Hero Is Obsessed With

Baca semua chapter I Became The Villain The Hero Is Obsessed With, Light Novel I Became The Villain The Hero Is Obsessed With Bahasa indonesia, LN I Became The Villain The Hero Is Obsessed With, I Became The Villain The Hero Is Obsessed With Online, baca I Became The Villain The Hero Is Obsessed With di NovelMuseum.
The Hero Became Obsessed With The Villain, 히어로가 집착하는 악당이 되었다
Status: Ongoing Type: Author: Released: 2022 Native Language: Korean Posted by: NovelMuseum Posted on: Updated on: View: ? Views
Baca chapter lengkap I Became The Villain The Hero Is Obsessed With di NovelMuseum. Kamu juga bisa baca I Became The Villain The Hero Is Obsessed With secara gratis tanpa daftar, Kami selalu yang tercepat update I Became The Villain The Hero Is Obsessed With.

Synopsis I Became The Villain The Hero Is Obsessed With

Aku menjadi penjahat dalam kisah seorang pahlawan.

Jadi aku akan berhenti setelah melawan karakter utama.

Tapi dia terobsesi denganku. Mengapa…?